RAMSING Slægten

- En slægt gennem 1300 år

Ønsker du at støtte slægtens bevarelse ?

 

Har du lyst til og mulighed for at støtte vedligeholdelsen og bevarelsen af disse slægts sider og den fortsatte slægtsforskning ?

 

Vedligeholdelsen, domæne, ”hosting af hjemmesider” og udbygningen med alle nye oplysninger mv. af sker alt sammen på grundlag af privat lyst og interesse i slægtens spændende involvering, udbredelse og historie - og et stort ønske om at dette kan samles og bevares for eftertiden.

 

Til sikring af at disse ikke nedlægges ved bortgang eller af anden årsag stoppes er der oprettet en konto med midler til at afhjælpe den økonomiske side af dette.

 

 

Har du lyst til at støtte og sikre slægtens præsentation og bevarelse af dens historie, vil hver 20,- eller 50,- blive modtaget på denne konto med stor taknemmelighed.

 

Nordea Konto 2253 - 8971 588 935

 

 

 

 

 

Har du lyst til at hjælpe med slægtsforskningen og gennemgangen af hvad der kommer ind af oplysninger, henvendelser mv., vil dette også blive modtaget med glæde -

 

                                       Kontakt os gerne via kontaktsiden hvis din fritid, interesse og tid tillader dette

 

 

 

 

Ligger du inde med gamle billeder, dokumenter, udtagelser, smalfilm, negativer, lysbilleder - hvad som helst med relevans for slægtninge eller historier omkring slægten, låner vi det meget gerne: Vi vil behandle det med stor respekt, indskanne det og vise et her på slægtssiderne: ALT returneres naturligvis i forsvarlig forsendelse.

 

Send os blot en email og lad os få aftalt hvad der er lettest.